Gradski odbor stranke Zajedno od početka rekonstrukcije Trga Vojvode Radomira Putnika ukazivao je na malverzacije prilikom izbora izvođača radova, rokove, ali i problematičnu ideju kako će izgledati kada se završe radovi.

Kragujevčani svakodnevno samo slegnu ramenima kada vide kojom brzinom radovi napreduju i nemoćno obilaze oko gradskog jezgra, a sada se mogu uveriti kako naprednjački izvođači radova rade po prepisanom receptu sa beogradskog Trga republike – posečeno je drveće i Vojvoda Radomir Putnik ostao je sam da stoji.

Betoniranje je u krvi naprednjačke vlasti, a to sprovodi, kao i sve naredbe iz Beograda, gradonačelnik Dašić i njegovi verni poslušnici iz gradskih uprava. Uvereni su da će vladati večno, a da će njihove kocke prevrtati po trgu nove generacije naprednjaka.

Obećavamo im da se njihovoj vlasti bliži kraj, jer su lokalni izbori na pragu i ako će se ponovo hrabro sakriti iza imena predsednika države, to im neće pomoći – Kragujevčani svakog dana vide šta su napravili od grada za samo par godina.

Neće im pomoći ni pompezno otvaranje trga pred izbore.

Miloš Srejović, aktivista Ekološkog ustanka i član gradskog odbora stranke Zajedno