Кампања за локалне изборе у Крагујевцу током треће недеље (25.05. – 31.05.) прешла је у следећу брзину, а група грађана Алтернатива – Крагујевачка Иницијатива и Нова Снага је наставила са позитивним предлозима и догађајима.

Прву недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Другу недељу кампање можете погледати ОВДЕ.

Конзервирати, реконструисати и репараирати КНЕЖЕВ АРСЕНАЛ, у срцу града, и ставити у функцију културе, уметности и туризма на понос свих Крагујевчана.

Градска дворана “Шумадија” у строгом центру града више од 10 година стоји потпуно неискоришћена и поред сјајне локације и потенцијала.

Образовање је стуб сваког друштва, а ми смо дошли у позицију да овде остају само најупорнији и највећи ентузијасти. Међу кандидатима и члановима имамо људе који раде са нашом децом и одлично препознају недостатке образовног система.

Многи се питају одакле новац за пројекте о којима причамо у кампањи. Слађан Ракић каже да се решење крије у хартијама од вредности – обвезницама.

Наставили смо разговаре са грађанима и посетили Ћаву, Теферич и Јовановац.

Пратите нас и на нашим званичним Facebook и Instagram страницама. Број прегледа наших видео материјала од почетка кампање прешао је 100 хиљада!