Група грађана Алтернатива – Крагујевачка Иницијатива и Нова Снага наставила је изборну кампању започету пре увођења ванредног стања, али слободно се може рећи да је ово била прва недеља (11.05. – 17.05).

Крагујевац расте и трансформише се, а центар региона нема довољно паркинг места да испрати број возила у граду. Постојеће јавне паркинге често запуштамо и зато обећавамо решавање овог проблема.

Слађан Ракић на његовој дедовини у селу Ресник обрађује земљу. Одлично познаје проблеме наших пољопривредника и да они могу да створе много, али да им треба омогућити да пласирају своје производе на адекватан начин.

Да ли знате да је за сређивање Бубањског језера издвојено 1,3 милиона евра? Ипак, нису решили лош квалитет воде и животне заједнице. Предлагали смо решења и раније, а предлажемо четири фазе решавања проблема.

Одборнички кандидати Алтернативе и мештани насеља Илићево средили су зграду месне заједнице – окречили објекат, офарбали и средили реквизите за децу (клацкалице и љуљашку), покосили траву…

Пратите нас и на нашим званичним Facebook и Instagram страницама.