Током пете недеље изборне кампање грађани су могли, током целог дана, да разговарају са Слађаном Ракићем на штанду на врху Пешачке зоне, а активисти групе грађана “Алтернатива – Крагујевачка Иницијатива и Нова Снага” наставили су да обилазе Крагујевац и представљају наше људе и програм за локалне изборе. Гостовање на Радио телевизији Крагујевац Слађана Ракића, носиоца листе, можете погледати ОВДЕ.

Прву недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Другу недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Трећу недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Четврту недељу кампање можете погледати ОВДЕ.

21. јуна гласајте да поново заживе конкурси за медије у Крагујевцу. РТК није објавио овај видео.

Посетили смо Горњу и Доњу Сабанту, били смо искрени према мештанима и нисмо дали велика обећања, али смо им предложили да гласају за људе иза којих стоје дела.

Да ли сте чули за Корманску бању? Желимо да скривене туристичке потенцијале Крагујевца презентујемо суграђанима и да заједничким ангажовањем оживимо и ову “Краљевску бању”.

Клинички центар Крагујевац брине о више од 2 милиона људи од Косовске Митровице до Горњег Милановца. Потребна нам је Градска болница да би растеретили систем и да би Крагујевчанима омогућили ефикасну здравствену заштиту.

Тешко је било само лоцирати све проблеме насеља Јовановац, али ипак уз помоћ мештана, који верују у нове људе, покушали смо да представимо решења. Очекујемо да сарадња са људима и у другим насељима да резултате у наредне четири године.

Осмислили смо пројекат у насељу Аеродром за популарно “Шљиварче”, али ту идеју можемо пресликати на велики број игралишта у Крагујевцу. Важно је да задржимо намену и не претворимо све у локале и зграде.

Пратите нас и на нашим званичним Facebook и Instagram страницама.