Званично је завршена кампања за локалне изборе у Крагујевцу, који ће се одржати у недељу 21. јуна. Изборна листа под редним бројем 3. СЛАЂАН РАКИЋ – АЛТЕРНАТИВА – КРАГУЈЕВАЧКА ИНИЦИЈАТИВА И НОВА СНАГА – ЕКО ПАРК предала је листу одборничких кандидата 7. марта. Корона вирус прекинуо је изборне радње, које су настављене 11. маја.

После тога кампања је трајала више од 40 дана, а ми смо се трудили да представимо наше људе и идеје, нисмо се обазирали на провокације и нико није успео да нас скрене са циља – одличан изборни резултат.

Погледајте како је изгледала кампања по недељама и активности последњих дана кампање.

Прву недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Другу недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Трећу недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Четврту недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Пету недељу кампање можете погледати ОВДЕ.

Путеви су стожер повезивања људи, а коначним завршетком пута прве категорије Крагујевац – Баточина и спајањем са аутопутем Београд – Ниш завршена је само једна фаза у покушају да не останемо слепо црево. Повезивање са Прељином и Коридором 11 мора да буде један од приоритета будуће градске власти.

Реконструисали су Ћифтину ћуприју и опет нису мислили на особе са посебним потребама, родитеље са колицима или бициклисте. Отишли смо у Свилајнац да покажемо како одговорна локална самоуправа мисли на све своје грађане.

Слађан Ракић свакодневно разговара са грађанима, а стигао је да представи своју изборну листу и у градском превозу.

Марко Бараћ, одборнички кандидат, победио је СНС у Голочелу 2016. године. Очекујемо у недељу победе на великом броју бирачких места у Крагујевцу.

Центар изврсности, познатији као Центар за матичне ћелије, стоји као ругло на одличној локацији и гради се више од 5 година. Надамо се да овај пројекат није у потпуности пропао, али ако нема других решења време је да се пронађе друга намена.

Видео материјали на нашој Facebook страници имају више од 250000 прегледа од званичног почетка кампање!

Завршни спот изборне кампање:

Пратите нас и на нашим званичним Facebook и Instagram страницама.