Прва недеља јуна, а четврта изборне кампање (01. – 07.06.) донела је заоштравање кампање и ако смо позивали да она остане коректна.

Група грађана “Алтернатива – Крагујевачка Иницијатива и Нова Снага” наставила је са позитивном кампањом и предлозима за наредне четири године, ако изборна листа под редним бројем 3 21. јуна добије поверење грађана.

Прву недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Другу недељу кампање можете погледати ОВДЕ.
Трећу недељу кампање можете погледати ОВДЕ.

Нису успели да сачувају ресурсе којима располажемо и купујемо све што можемо и сами да произведемо. Идеја за сектор Зеленила има много, али тренутно нема жеље и воље да се оне спроведу у дело.

Посетили смо и МЗ “21. октобар”, насеља Ердоглија и Колонија и указали на проблеме.

Пиварски парк могле су да среде све власти до сада, а Алтернатива није била у том друштву. Пред Пиварцима је, чини се, једноставан избор, да верују обећањима бивше и садашње власти или људима који су на делу показали како могу да изгледају делови града вођени нашом идејом.

Грађани редовно са Слађаном Ракићем могу да разговарају и на штандовима. Једно од решења, које смо заједно осмислили – да град Крагујевац гарантује стамбеним заједницама да могу да подигну кредит од банке и тако реше проблеме у функционисању.

Игралишта ван центра града треба да буду уређена ако желимо да деца свуда имају једнаке услове! На позив мештана Маршића и уз њихову несебичну помоћ уредили смо једно од игралишта.

Свака власт ради исте (предизборне) улице, а људи у многим насељима још нису видели асфалт, већ гутају прашину сваког дана.

Редовно можемо разговарати на штандовима, а наши активисти труде да се идеје ове изборне листе донесу на што више адреса у Крагујевцу.

Пратите нас и на нашим званичним Facebook и Instagram страницама.