Pokret za naš grad postao je deo koalicije Socijaldemokratske stranke, Nove Snage i stranke Zeleni Srbije, i na predstojeće lokalne izbore u Kragujevcu izlazimo na zajedničkoj izbornoj listi.

Sporazum je ispred SDS potpisao Aleksandar Senić. predsednik Šumadijskog odbora i Nebojša Zdravković, predsednik UO Pokreta za naš grad. Potpisivanjeu Sporazuma prisustvovali su i Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke, Vladimir Maksimović, predsednik GrO SDS u Kragujevcu i Nikola Nešić, predsednik Nove Snage.

Nikola Nešić izrazio je zadovoljstvo što smo koaliciju proširili još ozbiljnom političkom organizacijom, koja ima veliko iskustvo u vođenju grada i na pravi način može da doprinese dobrom rezultatu na predstojećim lokalnim izborima. Nova Snaga i partneri nastavljaju aktivnu kampanju, sada dodatno osnaženi Pokretom za naš grad.

Postignut još jedan korak ka formiranju snažnog proevropskog bloka čiji je cilj privlačenje investitora u Kragujevac, rešavanje komunalnih problema i zaustavljanje odlaska mladih.