U otvorenom pismu javnosti, peti na listi poslaničkih kandidata koalicije MORAMO i odbornik u Skupštini grada Kragujevca Nikola Nešić, pozvao je građane da iskoriste svoje pravo i u nedelju, 3. aprila izađu na biračka mesta.

Poštovani građani Kragujevca i Srbije,

Pozivam Vas da iskoristite svoje pravo u nedelju 3. aprila i glasate na predsedničkim i republičkim izborima. To je mesto i vreme gde nemetano mozete da izrazite svoju volju i Vase pravo da odlučujete o životu, cenama, lečenju. Jeste obaveza ali i odgovornost, odgovornost da svojom odlukom birate u kakvoj državi živite. Odgovornost koju imate prema svojoj deci, roditeljima i prijateljima. Svojom odlukom i njima uredjujete život.

Vlast koristi svoju poziciju vrlo mudro kako do promena ne bi došlo:

– izbacili su brojeve sa listića za pozive za glasanje, zbunili poštare, a građani nisu dobili pozive (direktno smanjuju izlaznost);
– svoje sigurne glasove će izvoditi nakon 14h (odavanje utiska o maloj izlaznost i nemogućnosti za promenom);
– u emisijama se trude da ljudima predstave da je politika prljava i da tvoj glas ništa ne vredi jer promena nije moguća;
– ucenjuju se građani radnim mestima, a pre svega obećanjima;
– šalju poruke da su lokalni izbori bitniji od republičkih izbora kako bi ponovo smanjili izlaznost.

Ne dozvolite da bilo ko odlučuje u vaše ime! Izađite i podržite opciju koja vam je najprihvatljivija. Jaka je ona zemlja u kome građani odlučuju a ne pojedinci.

Zamolio bih svakoga da svaku nepravilnost prijavi jer time štitimo volju gradjana.

Pozivam sve kontrolore da budu odgovorni pre svega prema sebi i svjim gradjanima. Biti kontrolor je prilika da volja gradjana bude zaista i iskazana.
Vratimo dostojanstvo nama samima.

Lista na kojoj sam ja, predstvalja nove ljude u politici, jasan i nedvosmislen put kroz naš ostvarim program! Pročitajte šta lista MORAMO nudi i ako verujete da smo mi nosioci promena zaokružite broj 9 na parlamentarnim izborima i broj 2 na predsedničkim. 10% koliko ćemo osvojiti je garant da nijedna odluka neće biti doneta bez nas!

Ukoliko smatrate da je druga lista vama prihvatljivija, podržite je. Dobro promislite ko je u ovoj borbi iskren, ko nije populista već realita, ko želi Srbiji a ne samo sebi dobro.

Izađi i glasaj!
Budi odgovoran