Član Gradskog veća za lokalnu samoupravu, Vitomir Nedeljković, uhvaćen je kako prepisuje na kolokvijumu na master studijama Fakulteta inženjerskih nauka i to u svojoj 40. godini!

Ako izuzmemo njegove političke akrobacije o kojima smo ranije pisali i lažno predsavljanje kao predstavnika slovačke nacionalne manjine, njegovo obrazovanje je posebna stavka u biografiji. Na izbore 2012. godine kada je izabran za odbornika na listi DS pored imena stajalo je ekonomista.


Izvor: Službeni list grada Kragujevca

Već 2016. godina kada je izabran za odbornika na listi SDS, a kasnije i člana Gradskog veća, stajalo je diplomirani menadžer i to se možete uveriti na sajtu grada Kragujevca – pogledajte ovde.

Političke ambicije naterale su ga u 40. godini da upiše i master studije, što je legitimno, ali i nepotrebno kao i prepisivanje koje je nanelo nepopravljivu štetu ugledu Grada Kragujevca, Gradskom veću i svima koji podržavaju ovakve kadrove na rukovodećim mestima, kao i za njegovu fantomsku stranku sa kojom će na sledećim izborima ponovo pokušati da prevari građane Kragujevca!

Zato je OSTAVKA ili RAZREŠENJE, koje će odbornik Nove Snage predložiti na sledećoj sednici Skupštine grada, ukoliko ne dođe do ostavke, jedino logično i razumno rešenje posle ovakve BRUKE!

– Imali smo priče o kupovini ispita i diploma, ali prepisivanje na kolokvijumu jednog člana Gradskog veća, o čemu svedoči i službeni dokument, do sada je nezabeležen slučaj. I to u četrdesetprvoj godini. Ovakva sramota zaslužuje osudu čitave društvene zajednice. Podnošenje ostavke je najmanje što Nedeljković može da uradi, a ako ne bude hteo sam da se povuče, već na sledećoj sednici Skupštine grada predložićemo da bude razrešen. Građani treba da znaju ko su njihovi predstavnici u institucijama, jer oni upravo žele da se o njima što manje zna, kako bi iza kulisa mogli da rade šta god im padne na pamet – rekao je za „Politiku“ Đorđe Antonijević, član Upravnog odbora Nove snage.