IMG_2631
Nova Snaga je danas u 10 sati zajedno sa koalicionim partnerima iz Socijaldemokratske stranke i Pokreta za naš grad predala Gradskoj izbornoj komisiji listu za predstojeće lokalne izbore koju je svojim potpisima podržalo 2939 validnih potpisa podrške birača!

IMG_2616
Na listi kandidata za 87 odbornika u Skupštini grada Kragujevca nalaze se prof. dr Nebojša Zdravković, Nikola Nešić, Vladimir Maksimović, Slavica Otović, Miloš Anđelković, Vitomir Nedeljković, dr Jasmina Nedović, Obrad Turković, Dalibor Jekić i drugi.

Predsednik Nove Snage Nikola Nešić istakao je da da je ova koalicija uzela srećan broj 7, što im je jako značajno i bitno i dodao da želi da ova lista bude najveće iznenađene na predstojećim izborima. On je pozvao sve mlade da im se priključe i uzmu aktivno učešće u politici.
IMG_2650
Nakon pregleda kompletne dokumentacije Gradska izborna komisija je na XIV sednici proglasila i sedmu izbornu listu „Boris Tadić – Za naš grad – SDS“ čime je Nova Snaga zajedno sa svojim koalicionim partnerima i zvanično započela kampanju pred predstojeće lokalne izbore. Već na samoj predaji liste, okupio se veliki broj članova i simpatizera koji su želeli da prisustvuju činu predaje izborne liste.