Nova Snaga imaće odbornika u novom sazivu Skupštine grada Kragujevca!

Danas, 10. juna 2016. godine, održana je konstitutivna sednica Skupštine grada Kragujevca, na kojoj su potvrđeni mandati 87 odbornika sa šest izbornih lista. Novi predsednik Skupštine grada je Miroslav Petrašinović iz Srpske napredne stranke, dok je za njegovog zamenika izabran Miodrag Nikolić iz Socijalističke partije Srbije. Sednica po hitnom postupku održana je odmah nakon konstitutivne i za gradonačelnika izabran je Radomir Nikolić iz SNS, a za njegovog zamenika Ivica Momčilović iz SPS, kao i članovi Gradskog veća.

Nakon što su Vladimir Maksimović i Vitomir Nedeljković odbornici sa liste na kojoj je nastupila Nova Snaga “Boris Tadić – Za naš grad – SDS” postali članovi Gradskog veća za komunalne delatnosti i ravnomerni i održivi razvoj, odnosno lokalnu samoupravu, stekli su se uslovi da sedmi na izbornoj listi Nikola Nešić, predsednik Nove Snage, postane odbornik u Skupštini grada.

Nikoli Nešiću je na drugoj sednici sazvanoj po hitnom postpku verifikovan mandat i položio je odborničku zakletvu, i time je Nova Snaga dobila svog predstavnika u Skupštini grada!

Odbornik 10 06 2

Zajedno sa dve odbornice SDS, Slavicom Otović i Snežanom Đurić, formiraće odbornički klub “SDS – Nova Snaga”.

Nova Snaga se zahvaljuje svojim članovima, simpatizerima i glasačima na podršci u prethodnom periodu, koja nam je omogućila da predstavljamo Vaše interese u naredne četiri godine. Nadamo se ćemo ispuniti očekivanja i postaviti nove standarde bavljenja politikom u našem gradu.