Nova Snaga održala je zajedničku konferenciju za štampu sa gradskim odborom Socijaldemokratske stranke. Analizirali smo urađeno u protekloj godini i najavili kampanju za predstojeće lokalne izbore, koji će se održati na proleće 2016. godine.

– Nova Snaga je iskoristila ovu godinu da upozna građane sa novom organizacijom u našem gradu i što bolje predstavi ljude i ideje koje nosi. Konvencijom, 3.decembra, pokazali smo da imamo podršku Kragujevčana i Kragujevčanki. Nismo zadovoljni odnosom medija prema tom skupu, i nadamo se da neće ponovo doći do toga, izjavio je šef izbornog štaba Nove Snage, Đorđe Antonijević.

Takođe je istakao značaj dobre saradnje sa GrO SDS.

– Zajednički program smo počeli da pišemo i pre našeg Protokola o saradnji i sada je on spreman da se prezentuje građanima u predstojećoj kampanji za lokalne izbore.

Vitomir Nedeljković, potpredsednik gradskog odbora SDS, istakao je važnost okupljanje organizacija i pojedinaca koji dele iste vrednosti, kao što su SDS i Nova Snaga, i poručio da je alternativa u vidu naše zajedničke izborne liste spremna za izbornu kampanju.

Formiranje zajedničkog izbornog štaba je u toku i svi zainteresovani građani, koji žele da uzmu aktivno učešće u predstojećoj kampanji, mogu da nam se obrate na e-mail izbornistab@novasnaga.com, broj telefona 066/30-30-61 ili našoj Facebook stranici i zakažu sastanak u prostorijama Nove Snage, Kralja Aleksandra I Karađorđevića 145 (T.C. Interšped) kod Velikog parka.