Укинуто је ванредно стање у Србији! Надамо се да ће грађани преузети обавезу да уз мере опреза наставе да брину о свом и здрављу окружења.
Повратак свим активностима се наставља, а стицајем околности и изборне радње, које ће ускоро бити и формално настављене и заказане за 21. јун 2020. године.
Изборна листа 3️. СЛАЂАН РАКИЋ – АЛТЕРНАТИВА – КРАГУЈЕВАЧКА ИНИЦИЈАТИВА И НОВА СНАГА – ЕКО ПАРК спремно је дочекала редовне локалне изборе у Крагујевцу, прилагодили смо се новонасталим околностима и нисмо ниједног тренутка злоупотребљавали на било који начин несрећу проузроковану вирусом. Сада ћемо наставити изборну кампању под новонасталим околностима, а цео процес је имао своје мане и на свом почетку, али смо тога били свесни и кренули смо у борбу и сада ИДЕМО ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ.

Непосредно пре проглашења ванредног стања спровели смо акцију у О.Ш “Светозар Марковић”. Одборнички кандидати Алтернативе, на челу са Слађаном Ракићем, посадили су саднице липе и јавора, окречили део фасаде и поравнали рупе у школском дворишту.
Планирали смо да сличне акције, пре свега садње, спроведемо у још 6 школа, али је ту акцију пандемија померила за јесен.

Планирамо да наставимо са конкретним акцијама и зато нам је потребна и Ваша помоћ.

Попуните анкету и олакшајте нам предстојећу кампању, а ако желите да се укључите или да Вас контактирамо за додатни коментар оставите контакт телефон: