Aktuelne političke teme kojima se svakodnevno bavimo, a ne samo na dan zasedanja Skupštine grada, u petak ostaće u senci događaja kojim se ne bave političke organizacije u Kragujevcu, jer su verovatno preoukupirani gomilom skupštinskog materijala koje su dobili.

Gradske teme neće samo u petak, 23. marta 2018. godine, ostati u senci ukidanja države Srbije i njenih simbola na rukometnoj utakmici ženskih juniorskih reprezentacija Srbije i Kosova*. Ako izumemo sve činjenice koje su dovele do odigravanja utakmice ove dve selekcije, za Kragujevčane ostaje ključno pitanje kako je baš naš grad izabran za ovaj ponižavajući događaj i ko je odobrio halu „Jezero“ kao idealno mesto, i ako takvo u Srbiji ne bi trebalo ni da postoji.

Čime smo se to nametnuli za ulogu poniženog grada? Da li je nedavna lažna informacija da je Kragujevac najbezbedniji grad u Srbiji bila najava ovog događaja pod ovakvim okolnostima?

Svakako Kragujevčani treba da BOJKOTUJU ovakav sportski događaj i da u narednim danima, i danima koji posle petka slede, nastave da postavljaju pitanja ko je odgovaran za ovo poniženje baš u našem gradu i svi zajedno sprečimo da se bilo šta slično ikada više zakaže u Kragujevcu!