Izborna lista pod rednim brojem 7. “Boris Tadić – Za naš grad – SDS”, koalicije Socijaldemokratske stranke, Pokreta za naš grad i Nove Snage, započela je svoju kampanju.

Kandidati za odbornike sa izborne liste “Boris Tadić – Za naš grad – SDS”, okupili su se u Hotelu Kragujevac, kako bi predstavili svoj politički program. Skup je otvorio Nikola Nešić, predsednik NOve Snage, a prisutnima su se obratili i Nebojša Zdravković, predsednik Pokreta za naš grad i Vladimir Maksimović, predsednik GrO SDS.

Kao prioritete kampanje između ostalog, izdvajamo politiku usmerenu ka mladima koje smatra najvećim resursom Kragujevca i otvaranje novih radnih mesta. Naša koalicija izdvaja i sporazum sa građanima koji podrazumeva da porez od imovine koji se prihoduje na teritoriji jedne mesne zajednice najvećim delom ostaje u toj mesnoj zajednici za infrastrukturno opremanje.

Sloganu NOVA SNAGA ZA NAŠ GRAD, dodato je i JAKO, kao simbol naše odlučnosti da u ovoj izbornoj kampanji na pravi način naš program predstavimo građanima Kragujevca.

Nesic2203