Igor Jevtić, poznatiji kao DJ Muki, prepoznatljivo je lice u Kragujevcu i odlučio je da aktivno podrži Novu Snagu i doprinese borbi da mladi ostanu našem gradu. Trenutno radi u sastavu Sax’n’Groove i nastupa širom Srbije, a završava i Fakultet inženjerskih nauka u Kragujevcu. Kratko se osvrnuo na svoj angažman u organizaciji.

Dugo si prisutan na muzičkoj sceni u gradu, poznaješ mnogo ljudi. Svoje nastupe proširio si i van Kragujevca i regiona. Koja je tvoja poruka mladima koji počinju da se bave muzikom ili bilo kojim drugim poslom?

– Smatram da je za uspeh bitan kvalitet,kontakti jesu bitni, ali kvalitet je presudan. Moja poruka mladim je da budu istrajni i da se trude, jer uspeh ne dolazi preko noći. Činjenica je da u poremećenom sistemu vrednosti u društvu od nas sve zavisi,ili idemo dole ili napredujemo.

Pored svih tih uspeha odlučio si da se uključiš u Novu Snagu. Da li postoji neki poseban razlog tvog političkog angažovanja?

– Veliki broj mojih bliskih prijatelja je pristupio udruženju Nova Snaga,koji su vrlo energični i kvalitetni,i shodno tome rešio sam da se angažujem i da dam doprinos dobrim rezultatima I pomognem stvaranje boljeg ambijenta za život u gradu. Moja želja da Kragujevac učinimo boljim mestom za život,jer planiram da svoj zivot provedem u ovom gradu.

Koji rezultat Nove Snage i njene liste očekuješ na predstojećim lokalnim izborima?

– Očekujem da zabeležimo dobar rezultat na izborima i svojom snagom počnemo aktivno delovanje za mlade i njihov ostanak u Kragujevcu.

Igor poziva mlade našeg grada da se aktivno uključe u Novu Snagu, i daju svoj doprinos borbi za bolji Kragujevac, jer je jedina organizacija koju vode mladi ljudi, dokazani u svojim poslovima, sa željom da ostanu da žive i rade u našem gradu.