Изборна листа СЛАЂАН РАКИЋ – АЛТЕРНАТИВА – КРАГУЈЕВАЧКА ИНИЦИЈАТИВА И НОВА СНАГА – ЕКО ПАРК, на локалним изборима у Крагујевцу освојила је 3327 гласова (4,56 %) и 4 мандата у Скупштини града Крагујевца!

Хвала Крагујевчанима и Крагујевчанкама који су омогућили групи грађана да их представља у градској Скупштини и што су знали да препознају рад, труд, знање и упорност Слађана Ракића и наших одборничких кандидата.

Кампања је трајала више од 40 дана и све детаље можете погледати ОВДЕ. Нећемо се и даље освртати на потцењивања, истраживања, аналитичаре и политичаре, већ ћемо наставити да градимо свој пут без негативне кампање према политичким противницима.

Потрудићемо се да оправдамо указано поверење, без обзира да ли ћемо бити власт или опозиција, наставићемо да растемо као организација. Чека нас дуго лето и због ситуације изазване вирусом, због које ће све друге теме бити у другом плану, али ћемо покушати да делујемо колико то буде могуће.

Од јесени нас чекају нови задаци, а припреме за још озбиљнији резултат на неким следећим изборима почеле су истог тренутка када су се ови завршили.

Настављамо да трчимо маратон ДО КОНАЧНЕ ПОБЕДЕ!