Alternativa, ujedinjena Kragujevačka inicijativa i Nova Snaga, izlazi na predstojeće redovne lokalne izbore u Kragujevcu, koji bi trebalo da se održe na proleće 2020. godine.

Konferenciju za novinare tim povodom održali su Slađan Rakić, predsednik, i Đorđe Antonijević, generalni sekretar Alternative.

Ove nedelje Alternativa je formirala Izborni štab čiji će šef biti Slađan Rakić, predsednik organizacije i budući nosilac izborne liste, ali i kandidat za gradonačelnika ako odnesemo pobedu na izborima. Takođe, počeli smo i sa formiranjem liste kandidata za odbornike, pripremom kontrolora izbornih mesta…

-Alternativa je u obavezi prema građanima Kragujevca koji su nas podržavali svih ovih godina, kroz aktivnosti Kragujevačke inicijative i Nove snage, da izađe na izbore i predstavi svoj dosadašnji rad, ali i sve aktivnosti koje će biti sprovedene u narednih 6 do 8 meseci, kao i svoj plan za dalji razvoj grada. Nadamo se da će naša grupa građana imati prilike da odmeri snage sa svim političkim akterima u gradu, naveo je Slađan Rakić.

Sledeća akcija biće u O.Š. “Svetozar Marković” u nedelju, 8. septembra.

Pogledajte prilog Radio televizije Kragujevac: