Група грађана “Алтернатива – Краујевачка Иницијатива и Нова Снага” улази у последње три недеље изборне кампање и мислим да је важно, да сада када се очекује почетак притисака на бираче, прљава кампања и разна обећања, да се испред нашег Изборног штаба обратим бирачима и представницима изборних листа.

Група грађана – те две речи објашњавају нашу позицију у односу на странке, а посебно оне у власти. Не желимо да представљамо како смо много моћни и јаки, јер је јасно да ресурси са којима располажу националне странке и оне које су владале градом више од 14 година, не могу да се пореде ни у једном сегменту са нама. Наше је да се боримо као и до сада, да тражимо подршку грађана и да многима покажемо како функционише добро организована група, пре свега младих, људи.

Кампања, реално, није претерано прљава и некоретна до сада, сем спорадичних испада појединаца, али то не заслужује коментар. Ниједну увреду нисмо послали у нашим обраћањима, која до сада имају више од 100 хиљада прегледа, већ своје мишљење, а многи су се увредили зато што су свесни да нису радили добро и да ће их за то казнити њихови гласачи и надређени.

Било би добро да нашу коректност и остали испрате до краја. Претње неће проћи и то би требало да знају сви они који познају чланове наше групе грађана и мене лично.

Отворени смо за сва питања грађана на друштвеним мрежама, путем телефона или у нашим просторијама, све лажне профиле ћемо блокирати, а евидентно плаћене коментаре ћемо игорнисати.

Ђорђе Антонијевић
Шеф изборног штаба листе 3. СЛАЂАН РАКИЋ – АЛТЕРНАТИВА – КРАГУЈЕВАЧКА ИНИЦИЈАТИВА И НОВА СНАГА – ЕКО ПАРК