Politička organizacija Alternativa – Kragujevačka Inicijativa i Nova Snaga – nastavlja sa konkretnim akcijama na zahtev svojih sugrađana. Tokom proteklih meseci aktivisti organizacije su obišli veliki broj sugrađana u različitim mesnim zajednicama na teritoriji Kragujevca.

Akcija u Eko parku Ilina voda tokom prethodnog vikenda samo je nastavak aktivnosti, jer je organizacija tokom proteklih godina imala više od 70, a do lokalnih izbora 2020. godine imaće sigurno više od 100 konkretnih akcija!

Đorđe Antonijević, generalni sekretar i Marko Barać, potpredsednik za ljudske resurse, na konferenciji za štampu analizirali su dosadašnji rad i najavili nove akcije u narednih mesec dana – renoviranje školskog dvorišta u Petrovcu, Vaskrs u Ilinoj vodi i podršku “Besmrtnom puku” za Dan pobede, 9. maja.

Alternativa će koristiti konferencije za medije i druge vidove oglašavanja u javnosti da izveštava o sprovedenim akcijama, neće izdavati besmislena saopštenja, koja građanima ne donose ništa konkretno i rešenja nude samo na papiru.

Pogledajte izveštaj Radio televizije Kragujevac: