Завршена је изборна кампања, предизборна тишина је у току, али она не важи на интернету.

Позивамо Вас да у недељу, 21. јуна, на локалним изборима у Крагујевцу гласате за изборну листу 3. СЛАЂАН РАКИЋ – АЛТЕРНАТИВА – КРАГУЈЕВАЧКА ИНИЦИЈАТИВА И НОВА СНАГА – ЕКО ПАРК. Групи грађана сваки глас је важан и потребно је да га сачувамо!

Бирачка места (укупно 168) биће отворена од 7 до 20 часова. На гласање је потребно да понесете личну карту и позив, без којег је МОГУЋЕ гласати, уколико га до сада нисте добили. Због епидемиолошке ситуације Градска изборна комисија је обезбедила маске за све бираче, који су у обавези да држе дистанцу. Пожељно је да понесете своју оловку.

Такође, можете гласати САМО на локалним изборима, тако што ћете се потписати само у бирачки списак за локалне изборе и узети гласачки листић за локалне изборе (СИВЕ БОЈЕ). Наравно, ако узмете листић и за парламентарне изборе можете га искористити гласом, прецртавањем листића…

Група грађана “Алтернатива – Крагујевачка Иницијатива и Нова Снага” позива бираче и контролоре на бирачким местима да одмах пријаве све уочене неправилности или нас позову на број 063 82 40 451. Доказе о неправилностима шаљите на Вибер апликацију истог броја или е-маил alterntivasladjanrakic@gmail.com.